Provozovatelem webu www.OsvobozenaMysl.cz je Osvobozená mysl s.r.o., IČ 27847802, se sídlem Hvozd 158, 798 55, kontaktní emailová adresa petr@osvobozenamysl.cz, kontaktní telefon +420 774 760 652.

S Vašimi osobními údaji nakládáme podle pravidel

Vaše údaje, především emailové adresy i jiné, jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky mého webu a datum a délku Vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu. A to v rámci nákupu produktů a služeb, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom Vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit.

Tyto stránky využívají ke zlepšení svého fungování a k propagačním účelům soubory cookies.

Cookies označené jako „Nezbytné“ jsou zásadní pro správné fungování základních funkcí tohoto webu a musí být vždy povoleny. Kromě vlastních cookies současně také používáme cookies třetích stran k analýze chování návštěvníků webu. Tyto cookies jsou uloženy ve vašem prohlížeči pouze s Vaším souhlasem. Níže na této stránce máte možnost tyto soubory cookies vypnout. Vypnutí těchto cookies může mít za následek zhoršenou uživatelskou přívětivost webu.

Na tomto webu jsou používány tyto soubory cookies

Nezbytné

CookieDélkaPopis
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 rokTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Reklamní".
cookielawinfo-checkbox-analytics11 měsícůTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Analytické".
cookielawinfo-checkbox-functional11 měsícůTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Funkcionální".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 měsícůTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Nezbytné".
cookielawinfo-checkbox-others11 měsícůTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Ostatní".
cookielawinfo-checkbox-performance11 měsícůTato cookie pluginu GDPR Cookies Consent je využívána k zaznamenávání preferencí uživatelů a jejich souhlasu s využíváním cookies v kategorii "Výkonnostní".
CookieLawInfoConsent1 rokZaznamenává výchozí nastavení tlačítek souhlasu s odpovídající kategorií cookie. Funguje v součinnosti s primární cookie tohoto pluginu.
viewed_cookie_policy11 měsícůTato cookie slouží GDPR Cookie pluginu k ukládání uživatelova souhlasu či nesouhlasu s využitím souborů cookies. Nejsou v ní ukládání žádná osobní data.

Analytické

CookieDélkaPopis
_ga2 roky_ga cookie je využívána aplikací Google Analytics a počítá návštěvníky, jejich návštěvy a data kampaní a také uchovává záznamy využívání stránek pro účely reportingu a analýzy webu. Tato cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo pro rozlišení unikátních návštěvníků.
_gid1 denNastaveno aplikací Google Analytics, tato cookie ukládá informace o tom, jak návštěvníci využívají web a současně vytváří analytický přehled výkonnosti webu. Některá data (například počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které navštívili) jsou shromažďována anonymně.
CONSENT2 rokyTato cookie společnosti YouTube je nastavena prostřednictvím vložených videí a sbírá anonymní statistická data o shlédnutí.
VISITOR_INFO1_LIVE5 měsíců 27 dníCookie nastavená YouTube sloužící k měření rychlosti připojení uživatele k internetu, dle čehož uživatel uvidí nový nebo starý vzhled přehrávače.
YSCnávštěvaYSC cookie je nastaveno Youtube a využívá se k měření počtu shlédnutí vložených videí na YouTube stránkách.
yt-remote-connected-devicesnikdyYouTube nastavuje tuto cookie k ukládání video preferencí uživatelů sledujících vložená YouTube videa.
yt-remote-device-idnikdyYouTube nastavuje tuto cookie k ukládání video preferencí uživatelů sledujících vložená YouTube videa.

Výkonnostní

CookieDélkaPopis
_gat1 minutaTento cookie soubor instalovaný službou Google Universal Analytics slouží k omezování počtu požadavků a tím pádem omezuje sběr dat na stránkách s vysokou návštěvností.

Není-li Vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás na adrese petr@osvobozenamysl.cz.

Děkuji za pochopení,

Petr Klapka

Sociální sítě

Kontakty

petr@osvobozenamysl.cz


+420 774 760 652

shape
©2022 | Osvobozená mysl s.r.o., IČ 27847802, sídlo Hvozd 158, 798 55
Obchodní a reklamační podmínky | Ochrana osobních údajů a cookies | vytvořil DigitalniDurian.cz